Crowdfunding in Beverwijk - Heemskerk

Er zijn diverse manieren om een onderneming, een nieuw product of een innovatieve dienst te financieren zonder eerst een spaarvarkentje te breken. De nieuwste en meest flexibele manier is crowdfunding. De basisprincipes van crowdfunding zijn gebaseerd op een aantal klassieke principes van financiering. Hoewel het de lening bij de bank niet compleet zal vervangen, kan het voor bepaalde projecten de ideale manier zijn om snel aan de slag te gaan. Wanneer je voor crowdfunding in Beverwijk - Heemskerk zoekt naar advies en ondersteuning kun je contact opnemen met Erik van de Stolp van OAMKB, hij kan je helpen vanaf de conceptfase tot aan het ontkurken van de champagne wanneer de campagne succesvol is afgerond. Juich niet te vroeg, lang niet alle crowdfunding campagnes slagen, op het gebied van crowdfunding in Beverwijk - Heemskerk kun je bij ons terecht voor doelgericht advies en een realistische prognose waarmee de kans op slagen aanzienlijk groter wordt.

Overweeg je geld in te zamelen middels crowdfunding in Beverwijk - Heemskerk? Neem dan direct contact met ons op voor een adviesgesprek.

Drie redenen waarom Crowdfunding werkt

In feite is crowdfunding gewoon een manier om geld binnen te halen dat door particulieren en ondernemers als collectief beschikbaar wordt gesteld. Het betreft vaak kleinere bedragen op basis van een vooraf gesteld doel. Dit zijn de drie voornaamste redenen om voor een crowdfunding campagne te kiezen:

Passen jouw ideeën bij de mogelijkheden en restricties van een crowdfunding campagne? Neem voor crowdfunding in Beverwijk - Heemskerk eerst even contact op en bespreek de opties.

Het fundament van een campagne

In tegenstelling tot een lening bij de bank is het niet nodig om een uitgebreid ondernemingsplan op te stellen. Toch zul je vooraf wel degelijk werk moeten verrichten. Wanneer je bij de crowdfunding in Beverwijk - Heemskerk een beroep doet op ons kantoor zullen we kritisch naar jouw plannen kijken, deze toetsen op haalbaarheid en waar nodig correcties aanbrengen en suggesties opperen. Het is mogelijk om het gehele traject te begeleiden, of slechts aan de zijlijn te staan en assistentie te bieden wanneer je daar behoefte aan hebt. Ben jij overtuigd van het idee, breng het naar ons voor evaluatie.

Crowdfunding in Beverwijk - Heemskerk is belangrijk

Dankzij crowdfunding diensten als Kickstarter, Indiegogo en de Nederlandse Geldvoorelkaar.nl zijn er volop kansen voor innovatieve ondernemers om hun dromen waar te maken. Denk aan de Virtual Reality headset van Oculus VR, de smartwatch van Pebble of heel eenvoudige low-tech concepten als ambachtelijk gebrouwen bier en groentesoep op basis van afgekeurde groente, die te lelijk zijn voor de schappen van de groenteboer. Voor crowdfunding in Beverwijk - Heemskerk hebben we enkele standaard pakketten samengesteld met verschillende diensten, mate van betrokkenheid en afgestemd op elk budget. Je kiest zelf voor het pakket dat het beste aansluit op de campagne, met elk pakket worden jouw slagingskansen aantoonbaar groter.

Wil je weten hoe jouw crowdfunding in Beverwijk - Heemskerk meer kans van slagen heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.